Announcement

Collapse
No announcement yet.

DisplayPort issue with new monitor.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DisplayPort issue with new monitor.

    So I just got the new monitor in and I'm trying to run DisplayPort through it. When I run the HDMI cable to the monitor, I receive the input signal fine, but when I run DisplayPort cable I get a signal of the background image, my taskbar and any actions through the taskbar (start menu, right clicking on icons, calendar). After that, I get nothing. No icons on my desktop, right clicking and trying to open anything off of the desktop doesn't bring up any programs, any programs I open show the icons on my taskbar, but do not display the program running. Has anyone ran into or heard this issue before?

    Specs
    mobo-MSI SLI Krait
    CPU-i7-6850K
    GPUs-MSI GTX 1070 Sea Hawk EK (2x)
    Monitor-Dell S2716DG

    Currently just using the DisplayPort cable that was included with the monitor

  • #2
    Well I'm not sure what happened, but I got home from work and the DisplayPort worked fine. This thread can be locked.

    Comment


    • #3
      I have that same monitor...how do you like it?


      Sent from my iPhone using Tapatalk
      |TG|Melee
      Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!

      Comment


      • #4
        I love it. It's been a while since I had a monitor push out what my PC was dishing.

        Comment

        Connect

        Collapse

        TeamSpeak 3 Server

        Collapse

        Advertisement

        Collapse

        Twitter Feed

        Collapse

        Working...
        X