Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sli!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sli!

    After much hassle, one broken then fixed card and another card that I stupidly fried, I'm finally up and running with SLi! I haven't had too much time to play with it yet but I did crank the resolution in BF2 up to 1280x1024 and I'm running in the 60-70 FPS range with everything turned all the way up. Before, I was running the same settings but at 1024x768 and I was running about 5 FPS slower. I'm very happy. :) Every once in a while, the two cards don't sync up quite right and the top half of the screen will move at a different rate than the bottom but it generally works really well.

    Anyhow, I'm quite happy with it. This should hold me off until a somewhat affordable DX10 card comes out. Next upgrade = a dual coe processor or a widescreen LCD.

    Oh well, I guess I'll spend the rest of the evening with my girlfriend and then tomorrow I have a full day (work from 6-2, class from 3:15-4:30 and a football game after that... GO DEVILS!) so I won't get to really mess with it until Friday. I'm feeling really lazy and don't want to install new drivers but I know I should. Probably take care of that on Friday.

    Anyhow, just wanted to share my excitement with the group. WOOHOO!!!
    sigpic

  • #2
    Re: Sli!

    nice rig man. Which cards did you get?
    Retired 6th DB

    Comment


    • #3
      Re: Sli!

      I bought a 6800 when I built the computer a year ago and I added a second one which Newegg had listed for $98 with free shipping. It was supposed to be an open box refurb but I ended up with a factory sealed unit with all of the accessories and software and such. I doubt I'll ever play the games (I already own Prince of Persia: Sands of Time on the Gamecube) but it was a nice bonus.

      One of the cards is a Gigabyte and the new one is a Leadtek. Anyhow, they seem to be playing quite nicely together so far. :)
      sigpic

      Comment


      • #4
        Re: Sli!

        So, you gained 5fps by adding a second card?

        Wtf is that!?
        |TG| Lorian
        Member since 18th February 2006

        Comment


        • #5
          Re: Sli!

          Originally posted by Lorian View Post
          So, you gained 5fps by adding a second card?

          Wtf is that!?
          ... and going up in resolution to 1280x1024.

          Originally posted by Buckets View Post
          Every once in a while, the two cards don't sync up quite right and the top half of the screen will move at a different rate than the bottom but it generally works really well.
          Is that set to split frame rendering? I think there are different settings and if you set it to alternate frame rendering, it shouldn't tear like that.

          - It's who you game with.

          Comment


          • #6
            Re: Sli!

            Originally posted by =Sarc= View Post
            ... and going up in resolution to 1280x1024.
            Ah, missed that bit.
            |TG| Lorian
            Member since 18th February 2006

            Comment


            • #7
              Re: Sli!

              Nice! Welcome to the SLI club. (There actually is a club SLI btw)
              I've been on SLI for a while now and have had very few issues. Really none except for DHzer0point modded drivers which, after PoopyTheJ invited me to be a beta tester, we sorted out. That was a while ago.

              Enjoy!


              [tg-c1][conduct]

              Chuck Norris can believe it's not butter

              Comment


              • #8
                Re: Sli!

                Awesome buckets. I've been running SLI for awhile as well, and haven't had any issues except for one. For some reason, my soundcard (Creative x-fi platinum) doesn't run well in SLI config. I hear some snap crackle popping in-game. So essentially one of my gpus is just sitting there because I gotta have good sound. It's a known issue so w/no fixes yet as far as I know, so if you need to upgrade your soundcard, doublecheck it to make sure things work out ok. I think it's an issue w/SLI and x-fi in general, and not just x-fi platinums.
                |TG-33rd|Clawhammer
                [squadl] [sniper][unit]


                Comment


                • #9
                  Re: Sli!

                  The snap crackles and pops are just with every X-Fi in general. It's really aggravating to no end.

                  http://forums.creative.com/creativel...ssage.id=61926

                  Comment

                  Connect

                  Collapse

                  TeamSpeak 3 Server

                  Collapse

                  Advertisement

                  Collapse

                  Twitter Feed

                  Collapse

                  Working...
                  X