Announcement

Collapse
No announcement yet.

Odd red flicker

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Odd red flicker

    Folks I just started having a red flicker that shows up in the log in screen and during game play. It only happens on BF2 or any of the mods. I'm running a pair of Nvidia GeForce 6600gt's 128 pci-e's in sli mode. I tried changing monitors but it still happens. I checked the heat sigs on the cards and they don't get hot, nor are they overclocked.

    any ideas?








  • #2
    Re: Odd red flicker

    Hmmm...

    Have you tried running in non-SLI mode with just one card? Also try it with just the other card as well and see if it happens just on one or both.
    |TG-18th| Acreo Aeneas
    TG World of Tanks Clan Executive Officer
    Former 9th & 13th

    Pronounciation: Eh-Cree-Oh Ah-Nay-Ess
    Still can't say it? Call me Acorn then. -.-





    SSDs I Own: Kingston HyperX 3K (240 GB), Samsung 840 Pro (256 GB), Samsung 840 EVO (250 GB), Samsung 840 x 2 (120 GB), Plextor M5S (120 GB), OCZ Vertex (30 GB)

    TG Primer and Rules

    Comment


    • #3
      Re: Odd red flicker

      Originally posted by Acreo Aeneas View Post
      Hmmm...

      Have you tried running in non-SLI mode with just one card? Also try it with just the other card as well and see if it happens just on one or both.
      Great advice! I tried both cards one at a time. They both work perfectly. As soon as I put the SLI bridge back in place teh flicker comes back. So it looks like I'll be paying single card for a little while until I can get this figured out.

      Thanks again.







      Comment

      Connect

      Collapse

      TeamSpeak 3 Server

      Collapse

      Advertisement

      Collapse

      Twitter Feed

      Collapse

      Working...
      X