Announcement

Collapse
No announcement yet.

Invalid Password?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Invalid Password?

    I just installed Arma Addon Synic 2009 Beta 1.0.49.0

    Every installed correctly, all the ACE addon files "Status" says Ok. Everything looks good. On my launch game option I do have " Use Password" checked. After launching the game, I get the message of "Cannot join session. Wrong password was given". What am I dong wrong? The server has 50/52 people so I know its up.

    Any help is greatly appreciated.

  • #2
    Re: Invalid Password?

    Are you putting the password in the correct place? It should be under SERVER ----> Game Server ----> Game Password




    "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. " - Albert Einstein

    Comment


    • #3
      Re: Invalid Password?

      Ahh, no i didn't. I can't find where to get the password. I've been reading that I can get it from Teamspeak, but both TS servers are down. So Im lost.

      Comment


      • #4
        Re: Invalid Password?

        Originally posted by Teriander View Post
        Ahh, no i didn't. I can't find where to get the password. I've been reading that I can get it from Teamspeak, but both TS servers are down. So Im lost.
        The TS3 server is up for me. Point your bookmark here:

        74.52.1.234:9987

        ...and the password is in the Arma: Administration channel

        Comment


        • #5
          Re: Invalid Password?

          That TS3 server info worked for me. Thank you.

          Comment

          Connect

          Collapse

          TeamSpeak 3 Server

          Collapse

          Advertisement

          Collapse

          Twitter Feed

          Collapse

          Working...
          X