Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halp, I think I dun an gone broke sumthan!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Halp, I think I dun an gone broke sumthan!

    So, I'm working on a mission and it seems that somehow I turned on some sort of debug mode where you can see all of the friendly units on the map (not enemy). They show up with the Nato marker and then the title (i.e. 1-1-A, 1-1-B, et. al.). Does anyone know how to turn that off? I've tried running the server from recruit up to expert and that does nothing to alleviate the problem.

    Halp!




    "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. " - Albert Einstein

  • #2
    Re: Halp, I think I dun an gone broke sumthan!

    used to be in the init.sqf:

    ace_sys_tracking_markers_enabled = false;
    ace_sys_tracking_marker_override = false;

    |TG-TFP|Jaynus
    Task Force Proteus


    The very existence of flamethrowers proves that sometime, somewhere, someone said to themselves, You know, I want to set those people over there on fire, but Im just not close enough to get the job done."

    Comment


    • #3
      Re: Halp, I think I dun an gone broke sumthan!

      Ok, thanks to Sandiford I also found there is a Module which can force group markers off. Thanks Jay!




      "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. " - Albert Einstein

      Comment

      Connect

      Collapse

      TeamSpeak 3 Server

      Collapse

      Advertisement

      Collapse

      Twitter Feed

      Collapse

      Working...
      X