Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arma launch mega glitch

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Arma launch mega glitch

    I just downloaded the new dayz patch and when I launched the game it looked like this


    I re-installed arma and it had the bug with dayz installed or not so I dont think its dayz related. It was working fine last night. This is very annoying seeing that I did a clean install of arma , oa and dayz.

    All other games run fine like usual so it cant be a hardware issue.

  • #2
    Did you run both A2 and OA before installing dayz? Because if you didnt its possible not everything was installed properly.
    sigpic


    Do you really want invincible bears running around raping your churches and burning your women?

    Intel i7 3930k @ 4.4ghz, 8gb RAM, 2x GTX 570 1gb, OCZ Vertex 3 120 gig SSD

    Comment


    • #3
      Re: Arma launch mega glitch

      Originally posted by gijoe View Post
      Did you run both A2 and OA before installing dayz? Because if you didnt its possible not everything was installed properly.
      Yes. Wouldnt be the problem in any case because it starting happening at random, not after I just installed or anything.

      Comment


      • #4
        Re: Arma launch mega glitch

        Try to catch an Admin in the Dayz TS channel. I won't be around til late tonight. Will need to know how you launch.

        Comment


        • #5
          Re: Arma launch mega glitch

          I want re-iterate that this is not an installation problem. The game was installed and re-installed in the correct manner. Also I do not use Sixupdater nor do I need to. dayz is the only thing I play with arma.

          Comment


          • #6
            Re: Arma launch mega glitch

            I understand what you are saying Kwalc, it sounds like you need to contact the Dayz mod tech support. I can only help you if you are using the recommended settings thru Sixupdater or the Six launcher. When you get helped by them let us know how it all worked out for you.

            Comment


            • #7
              Re: Arma launch mega glitch

              Looks like your 3d res needs to be upped.

              Comment


              • #8
                Re: Arma launch mega glitch

                Kwalc try this. please add the -winxp command line to your startup parameters, i have seen something similar before with 8GB of ram on wndows 7. If you purchased through steam also add it to steam by Right clicking on Arma 2 OA in your Steam games menu, Properties, Set Launch Options, and add -winxp there.
                Last edited by bolagnaise; 06-04-2012, 09:21 AM.
                sigpic

                Former Pathfinder
                Former ARMA Admin
                Former ARMA TGU instructor
                Former TGU Headmaster
                Current Noob
                Im also pretty bad at World of Tanks -

                Comment


                • #9
                  Re: Arma launch mega glitch

                  also if that doesn't work, try reinstalling direct x 11

                  http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=17431
                  sigpic

                  Former Pathfinder
                  Former ARMA Admin
                  Former ARMA TGU instructor
                  Former TGU Headmaster
                  Current Noob
                  Im also pretty bad at World of Tanks -

                  Comment


                  • #10
                    Re: Arma launch mega glitch

                    This appears to be a hardware issue to me... do the other games run at the same resolution and Hz?
                    sigpic
                    I run my $#@! new school style with old school roots...

                    Comment


                    • #11
                      Re: Arma launch mega glitch

                      That looks just like when I tried to update my GPU software. I had to revert back to the older version.

                      Could be the software issue too.

                      TGU Instructor TG Pathfinder

                      Former TGU Dean Former ARMA Admin Former Irregulars Officer

                      "Do not seek death. Death will find you. But seek the road which makes death a fulfillment." - Dag Hammarskjold

                      Comment


                      • #12
                        Re: Arma launch mega glitch

                        I still havnt fixed this issue. I am even on the arma forums and still nothing. clean installed 3 times already and it still does it. only arma. Guess it just dsnt want me to play it. oh well. It's becoming too much of a hassle to try and fix because no one knows what is going on and it dsnt seem like this issue is known at all.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Arma launch mega glitch

                          What about using Driver Sweeper to clean out your video drivers and then reinstalling them ?

                          |

                          Comment


                          • #14
                            Re: Arma launch mega glitch

                            Originally posted by Warlab View Post
                            What about using Driver Sweeper to clean out your video drivers and then reinstalling them ?
                            Already done. Did nothing.

                            Comment


                            • #15
                              Drats !

                              |

                              Comment

                              Connect

                              Collapse

                              TeamSpeak 3 Server

                              Collapse

                              Advertisement

                              Collapse

                              Twitter Feed

                              Collapse

                              Working...
                              X