Announcement

Collapse
No announcement yet.

BSOD on game launch

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BSOD on game launch

    Hi all. Finally got this game; US version, Atari DVD edition. I installed and updated to latest patch. Encountered at-launch BSOD. Reinstalled without the patch and get the same error.

    Symptom: At game launch, DVD spins up, status-bar/checkmarks show, then BSOD requiring system reboot.

    BSOD message reads...
    *** STOP: 0X0000008E (0XC0000005, 0X894DCCF8, 0XA9F1B294, 0X00000000)
    I'm running:
    Pentium D 805 2.66Ghz
    ASUS P5WD2-E Premium mobo
    CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400)
    Radeon x1800xt 512mb (7.6 Catalyst driver)
    SB Audigy SE

    Neither Speedfan, nor ATI Tool report any overheating immediately prior to the crash.

    I've looked over the ArmA/BIS forums and found other, somewhat similar problems, as well as here. But my symptoms are immediate, and I can't find anything like it.

    Any suggestions? Thanks.





  • #2
    Re: BSOD on game launch

    Problem solved. Had to update my Audigy driver.




    Comment


    • #3
      Re: BSOD on game launch

      Welcome to Sahrani, very nice to see you again Mirfee. Please obey the speed limits ;)

      Comment


      • #4
        Re: BSOD on game launch

        Thanks John. Looking forward to getting my boots dirty again.

        BTW... speaking of speed limits... go check out the Test Drive Unlimited thread you started way back when.

        ;)




        Comment

        Connect

        Collapse

        TeamSpeak 3 Server

        Collapse

        Advertisement

        Collapse

        Twitter Feed

        Collapse

        Working...
        X