Announcement

Collapse
No announcement yet.

problems with the squad.xml

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • problems with the squad.xml

    OK, followed the instructions on the BI Studios website/walkthrough... used the right image, paa...but get this error message every time I start a mission...

    can't load image at c:\users\magnum\appdata\local\arma\tmp\squads\shq\ magnum_logo_subdued.paa

    anyone know whats going on here... I went to the file, it don't exist, stops at local\arma...I deleted everything out of there just to see... and same error... anything?

    It should be looking at my web site were I uploaded the file, not my user file...correct?

    thx
    Magnum |TG-18th|


    We stand between chaos and order, evil and good, despair and hope - we are the Thin Blue Line, and we will never be broken.


  • #2
    Re: problems with the squad.xml

    If you send me the files, I can get it to work. I can even do it if you just send me the paa.

    BTW, it has to be hosted online for it to work.
    "The chief foundations of all states, new as well as old or composite, are good laws and good arms; and as there cannot be good laws where the state is not well armed, it follows that where they are well armed they have good laws." -Machiavelli

    Comment


    • #3
      Re: problems with the squad.xml

      ya it's on my site...but i have the files zipped...I'll send them to you see if you can see an error. thx
      Magnum |TG-18th|


      We stand between chaos and order, evil and good, despair and hope - we are the Thin Blue Line, and we will never be broken.

      Comment


      • #4
        Re: problems with the squad.xml

        All fixed and PMed back.....
        "The chief foundations of all states, new as well as old or composite, are good laws and good arms; and as there cannot be good laws where the state is not well armed, it follows that where they are well armed they have good laws." -Machiavelli

        Comment


        • #5
          Re: problems with the squad.xml

          OK... this is just a repost, with new info... for any assict...


          Hello...hoping someone could help me on this problem... been occurring since ArmA was first installed...

          I have properly created a squad.xml with a proper graphic and all... I have properly uploaded it to my web site...but I keep getting a error message, when the mission starts the game is looking for the graphic in a user/appdata/tmp folder...not the web site it is uploaded too... but it's just my PC, because I had a friend try it and his worked fine... here is some screens of my problems... any assist would be greatly appreciated...





          This works for my friend, when he tried it... the image was there...



          thx in advance for any assistance.
          Magnum |TG-18th|


          We stand between chaos and order, evil and good, despair and hope - we are the Thin Blue Line, and we will never be broken.

          Comment


          • #6
            Re: problems with the squad.xml

            Where are you hosting it at? Do you have a link?
            "The chief foundations of all states, new as well as old or composite, are good laws and good arms; and as there cannot be good laws where the state is not well armed, it follows that where they are well armed they have good laws." -Machiavelli

            Comment


            • #7
              Re: problems with the squad.xml

              www.gettacticaldammit.com\squad.xml

              but I tried it with your link first...same thing.
              Magnum |TG-18th|


              We stand between chaos and order, evil and good, despair and hope - we are the Thin Blue Line, and we will never be broken.

              Comment

              Connect

              Collapse

              TeamSpeak 3 Server

              Collapse

              Advertisement

              Collapse

              Twitter Feed

              Collapse

              Working...
              X