Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Connecting Failed"

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Connecting Failed"

    I get a "connecting failed" error message every time I try to connect to the server. My ping is in the green zone.

    I have:
    a) updated to 1.05
    b) updated ACE through yoma


    any ideas on what could be the problem?

  • #2
    Re: "Connecting Failed"

    Originally posted by Seiler View Post
    I get a "connecting failed" error message every time I try to connect to the server. My ping is in the green zone.

    I have:
    a) updated to 1.05
    b) updated ACE through yoma


    any ideas on what could be the problem?
    Same here.

    |TG-Irr| OFPmonkeyspanker
    Socialism is upon us. Wake up and take back the freedom our country was founded on!

    Comment


    • #3
      Re: "Connecting Failed"

      I removed my XML then it worked. I found that uploading a 50kb image to 30 people on a bandwith heavy mission is just impossible. So by temporarily removing my XML I was able to connect instantly.
      |TG-73rd|Socomseal
      |TG-73rd Member| Former TG Irregular ArmA Platoon Leader| Former TG ArmA Admin XO| TG Pathfinder - Spartan 1 |TGU ArmA Instructor |Former TG-18th Member| |Former TG-1st Member|

      "Its easy to argue about issues from afar. But until you have experienced the issue first hand, you have not seen all the facts."

      Carver you will be cut off for a long time before reinforcements can reach you "I am the reinforcements the main force is only coming to bring me body bags and to clean up the mess Im about to make" - General Carver

      Comment


      • #4
        Re: "Connecting Failed"

        That makes sense. I have been having a similar problem. I see the 'Donegal is connecting' message on the Wait for Host screen and never get the 'Donegal is connected' message. This only happens on the Bravo server so it could be the number of players. I will try the xml thing tonight.
        The Don Abides...

        Comment


        • #5
          Re: "Connecting Failed"

          I do not have an XML.
          Last edited by Seiler; 12-27-2009, 08:15 PM.

          Comment

          Connect

          Collapse

          TeamSpeak 3 Server

          Collapse

          Advertisement

          Collapse

          Twitter Feed

          Collapse

          Working...
          X