Announcement

Collapse
No announcement yet.

ARMA2 and TG Mod fails to connect to server

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ARMA2 and TG Mod fails to connect to server

    I've got ArmA2 patched up to 1.05, and the mod successfully updated according to YOMA. I fixed the userconfig issue so it now starts ArmA2 successfully, but it fails when trying to connect with an "Invalid Password" error.

    I see nothing in any of the instructions about where to put a password. I did find the Alpha server password on TS3 as directed but I've no clue what to do with it.

    Any help much appreciated.

    Dave
    |TG-18th| Cutter

    Long-time Gamer - ArmA 2 Noob - Certified Old Fart


  • #2
    Re: ARMA2 and TG Mod fails to connect to server

    You need to join TS3 and look for the password on the sub channel called Administration. Type this password into the Gamepassword field in yoma and make sure you click on save, once you do that go the server screen make sure you click on use password than press go.

    This isn't for TG but this video I made on how to use yoma will help. just add the TG auto config url.

    Comment


    • #3
      Re: ARMA2 and TG Mod fails to connect to server

      Thanks! That did the trick. I had tried putting the password in, but I had missed the Use Password checkbox.
      |TG-18th| Cutter

      Long-time Gamer - ArmA 2 Noob - Certified Old Fart

      Comment

      Connect

      Collapse

      TeamSpeak 3 Server

      Collapse

      Advertisement

      Collapse

      Twitter Feed

      Collapse

      Working...
      X