Announcement

Collapse
No announcement yet.

TS3 Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TS3 Issue

    I've tried searching the forum for a solution but so far I have not found one.

    I reinstalled Windows 7 since I got a new HDD. Everything is working A OK, but Teamspeak won't connect for some reason.
    I have done everything that is suggested here on the forum and I still get the generic "error".
    Anyone got any tips?
    I've set the correct permissions for my firewall, I run TS3 as administrator, I've registered my unique ID here on the forum, set my ingame nick and still TS won't connect.
    Thanks in advance!

    /Lien
    "Nemo Saltat Sobrius, Nisi Forte Insanit"

  • #2
    Lien I suggest posting your issue on the teamspeak forum as well. Too me it sounds like a connection issue with your router. Check the ports are open on your router.
    sigpic

    Former Pathfinder
    Former ARMA Admin
    Former ARMA TGU instructor
    Former TGU Headmaster
    Current Noob
    Im also pretty bad at World of Tanks -

    Comment


    • #3
      Re: TS3 Issue

      Originally posted by bolagnaise View Post
      Lien I suggest posting your issue on the teamspeak forum as well. Too me it sounds like a connection issue with your router. Check the ports are open on your router.
      Thanks for the tip!
      I think I'll post it over there aswell, and check my router.
      "Nemo Saltat Sobrius, Nisi Forte Insanit"

      Comment

      Connect

      Collapse

      TeamSpeak 3 Server

      Collapse

      Advertisement

      Collapse

      Twitter Feed

      Collapse

      Working...
      X