Welcome to Tactical Gamer

User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Spectre
    Guest

    What Videocard will run IL2 best???

    A new review of the top videocards from X-bitlabs has proven VERY interesting.

    http://www.xbitlabs.com/articles/vid...s-2003_35.html
    Last edited by jex; 06-13-2005 at 11:51 AM.

  2.  
  3. #2

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: What Videocard will run IL2 best???

    Quote Originally Posted by Spectre
    A new review of the top videocards from X-bitlabs has proven VERY interesting.

    http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/graphics-cards-2003_35.html
    What's interesting about it? Looks like every other vid card review I've seen lately...

    I wish that people doing reviews like this would put in last years card, and the year's before that as well, just so people can get a better idea of whether or not it's time to upgrade...

  4.  
  5. #3
    Spectre
    Guest
    True..however I'm glad I saw it..it kept me from buying a WAY too expensive 9800XT..I'm gonna get the 9800Pro.

  6.  

  7. #4

    Begbie's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Knoxville Tennessee
    Age
    37
    Posts
    418
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Will my TI 4200 be enough for this game?
    I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
    --Douglas Adams

  8.  
  9. #5
    Spectre
    Guest
    Quote Originally Posted by Big-B
    Will my TI 4200 be enough for this game?
    Yup...no worries....simply set your game graphics settings according to the instructions and run about 1024x768.

  10.  
  11. #6


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    all i can say is ATI suck for IL2 its about the only game that doesnt work right now
    From Adam Webb

  12.  

  13. #7
    Spectre
    Guest
    Quote Originally Posted by Overlag
    all i can say is ATI suck for IL2 its about the only game that doesnt work right now
    ??? 8)

  14.  
  15. #8


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flashing ground textures
    black triangles everywhere
    odd looking smoke

    this is with 3 installs of 3.9cats... and is why UBI recommend 3.7 instead......

    problem being 3.9 rock for everything else
    From Adam Webb

  16.  
  17. #9

    =Sarc='s Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    3,082
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No problems with the 3.9s here. I think Overlag just has bad luck with the Catalysts.
    JO Guides & Tutorials
    Team Element - It's who you game with.

  18.  

  19. #10


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    its a KNOWN issue with the CAT's which they broke after 3.7 and its still broken with 3.10
    From Adam Webb

  20.  
  21. #11

    GAZ's Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sounds like a crap game anyway!!!

    Only coz i cant find it in the shops n im jealous

  22.  
  23. #12


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.play.com

    im sure they have a US shop......
    From Adam Webb

  24.  

  25. #13


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    btw i fixed the flashy textures on the ground by changing to 3.10 cats and using medium gfx settings instead of high
    From Adam Webb

  26.  
  27. #14
    Spectre
    Guest
    Yeah...it's a known issue with ATI cards if you try to use "Perfect" settings...go high on most htthings and you'll still have a VERY pretty game.

  28.  
  29. #15


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    high still has flashy textures for me, so its all on medium... its still ok i guess, but it was nice using perfect Pre 3.8
    From Adam Webb

  30.  
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Back to top