Welcome to Tactical Gamer

User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: MIC Problem...

  1. #1

    Cobra's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Mesa
    Age
    40
    Posts
    684
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    MIC Problem...

    When I try to run the HL voice setup util, I get a error message that says "couldn't find mic volume" Any ideas?

  2.  
  3. #2


    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i think it is safe to say, no.
    And god said "LET THERE BE HALF-LIFE!" and so it was...

  4.  
  5. #3

    Cobra's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Mesa
    Age
    40
    Posts
    684
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by I'mWithMiko
    i think it is safe to say, no.


  6.  

  7. #4

    HSantal's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Ontario, Canada
    Age
    61
    Posts
    970
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Has this just happened with your new computer?
    I know on the girlfriends machine I had to go look in the sound setup
    control panel to find the advanced settings, which was hidden, grrrrr .

    Once I found it, poof, I was good. Also, her machine had jacks on the bottom front of her case that weren't wired to the mb. DOH!
    I do what I can.

    cpgf: (n.) Acronym describing a significant other who has not yet acheived full spousal status and is in possession of a cable modem; of note because at YOUR house, you still have dial-up -- and crappy dialup at that.


  8.  
  9. #5

    Cobra's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Mesa
    Age
    40
    Posts
    684
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes. Only since I build this machine. I have tried regular mic, and a USB mic. I have checked all sound settings. I can use it fine in sound recorder, but not in TS or HL voice setup util.

  10.  
  11. #6

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Cobra
    Yes. Only since I build this machine. I have tried regular mic, and a USB mic. I have checked all sound settings. I can use it fine in sound recorder, but not in TS or HL voice setup util.
    What kind of sound card are you using? Do you have the recommended (not always the latest) drivers for your card? Have you disabled your motherboard's sound devices in BIOS?

  12.  

  13. #7

    Cobra's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Mesa
    Age
    40
    Posts
    684
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I just took back the Audigy 2 ZS Platinum Pro, and bought the Audigy 2 ZS Platinum. Everything works great now! Thx for your replys guys.

  14.  
  15. #8

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Cobra
    I just took back the Audigy 2 ZS Platinum Pro, and bought the Audigy 2 ZS Platinum. Everything works great now! Thx for your replys guys.
    Are you sure you didn't win the lottery and you're holdin' out on us?

  16.  

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Back to top