Welcome to Tactical Gamer

User Tag List

Results 1 to 11 of 11
  1. #1

    THRASH's Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    NewHampshire
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Un-Official DC ScoreBoard patch

    As we all know, with the new battlefield 1942 patch came some DC bugs :evil: , like Scoreboard!!!!!!!! Or lack of
    I looked around and found a patch or fix that seems to work so far, I only tested it a little
    But no bugs yet, Got Scoreboard Will Play. :twisted:

    So here is the link I found

    http://episteme.arstechnica.com/eve/ubb.x?a=tpc&s=50009562&f=39309975&m=178008229121&r =178008229121#178008229121


    This is where you need to extract/unzip the menu.rfa file to
    • - Make a backup copy of /DesertCombat/Archives/Menu.Rfa. Copy it somewhere else on your disk.
    • - Unzip the file into /DesertCombat/Archives
    • - Play DC


    To access the options in scoreboard “Hit &hold the Tab Button, Right Click to gain access to mouse make selections and let off tab


    Quik Link: http://www.whoi.edu/science/PO/people/mswartz/MenuRFA.zip

  2.  
  3. #2

    Twisted_Firestarter's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    90064
    Posts
    884
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks! I was hoping this would be fixed pretty quickly.

    Twisted Firestarter
    a.k.a |TG| Harkonian

  4.  
  5. #3

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mirrors:

    http://www.bf1942clanrankings.com/dl/coders/zeuser/finished/MenuRFA.zip

    http://ox.wit.edu/~flugradw/MenuRFA.zip

    http://ftp.actrix.co.nz/games/bf1942/mods/desert_combat/patches/MenuRFA.zip

    http://www.i-hostingsolutions.com/DesertCombat/MenuRFA.zip

    http://www.forumplanet.com/planetbattlefield/desertcombat/www.confusion2k.org/patches/MenuRFA.zip

    http://www.redroofarena.com/files/games/bf1942/MenuRFA.zip

    http://bf1942.lightcubed.com/dist/ ?

  6.  

  7. #4

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This fix works great, btw...

    Thanks, Thrash!

  8.  
  9. #5

    Le3z0r's Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Good post, thanks a lot =)

  10.  
  11. #6

    coldbore's Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wainwright Alberta
    Age
    45
    Posts
    136
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I did it and now my game is ****ed. I cannot uninstal it and I cannot reload it. I may as well throw it out. It gives me error then boots to desktop. I go to delete everything, and it errors out saying it cannot read the menu.rfa file. Now what do I do? So as it stands, EA games file is incomplete and cannot even reinstal it to another folder as it conflicts with the other incomplete version. Now it sits, doing nothing. How can I delete it when it won't let me? :x
    Find it, Sight it, Shoot it! :icon24:

  12.  

  13. #7

    Tempus's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Age
    46
    Posts
    6,501
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It was one file. If for some unknown reason it doesn't work for you, just replace it with the old one.
    FROM THE TACTICAL GAMER PRIMER.
    3) Support game play in a near-simulation environment. Where the focus of play would not be solely on doing what it takes to win, but doing so utilizing real-world combat strategy and tactics rather than leveraging exploits provided to players by the design of the game engine.

  14.  
  15. #8

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by coldbore
    I did it and now my game is f#@!%&d. I cannot uninstal it and I cannot reload it. I may as well throw it out. It gives me error then boots to desktop. I go to delete everything, and it errors out saying it cannot read the menu.rfa file. Now what do I do? So as it stands, EA games file is incomplete and cannot even reinstal it to another folder as it conflicts with the other incomplete version. Now it sits, doing nothing. How can I delete it when it won't let me? :x
    What did you install? The links I posted were just zip files with one file (and perhaps a readme). Nothing to install or uninstall...

    Did you follow the directions exactly? Just delete the menu.rfa that you downloaded and rename menu.bak to menu.rfa.

  16.  
  17. #9

    OSD's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    307
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by coldbore
    I did it and now my game is f#@!%&d. I cannot uninstal it and I cannot reload it. I may as well throw it out. It gives me error then boots to desktop. I go to delete everything, and it errors out saying it cannot read the menu.rfa file. Now what do I do? So as it stands, EA games file is incomplete and cannot even reinstal it to another folder as it conflicts with the other incomplete version. Now it sits, doing nothing. How can I delete it when it won't let me? :x
    can always email you the menu.rfa file from this machine and see if it gets you back in the game...
    I may be old but I can still pull the trigger. Because I can't run. That makes me dangerous. :icon_lol:

  18.  

  19. #10

    coldbore's Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wainwright Alberta
    Age
    45
    Posts
    136
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I did replace it back, and it didn't work for some reason. I just e-mailed the EA Games folder to EA Games help lilne and they fixed it. Took 6 reloads of game before I thought of that one. They fixed it and sent it back. Still figuring what went wrong. And yes, it was the zipped file. Thanks anyways guys. Now all I have to figure out is why Punkbuster keeps booting me. I am not cheating. It just once in every game bans me for 2 minutes.
    Find it, Sight it, Shoot it! :icon24:

  20.  
  21. #11

    CingularDuality's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Dallas/Ft. Worth area of Texas, USA
    Age
    41
    Posts
    16,861
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by coldbore
    Now all I have to figure out is why Punkbuster keeps booting me. I am not cheating. It just once in every game bans me for 2 minutes.
    PB had an update today, and apparantly they're having difficulty handling all the traffic. The PB client should update automatically, but when this happens, you can UPDATE MANUALLY HERE.

  22.  

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Back to top