Welcome to Tactical Gamer

User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: Far Cry

  1. #1


    Join Date
    May 2003
    Posts
    310
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Far Cry

    I just went out on impulse and bought this game and have to say on first impressions it looks good. I was thinking I wonder what's on that island in the distance and you can actually go to it, the landscape is just huge!

    I'll be playing Multi shortly so what do I need for TG server, at the moment I just have the basic install from the DVD.?

  2.  
  3. #2

    =Sarc='s Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    3,082
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    I'm not sure why you didn't post this in the Far Cry forum.

    There's a patch for it that you should get. I think the server has been updated to it but you should check the Far Cry forum. Don't expect much from MP. Not many here go on the server and the gameplay doesn't look that interesting. Hopefully, mods will make this game much more interesting for SP and MP.
    JO Guides & Tutorials
    Team Element - It's who you game with.

  4.  
  5. #3


    Join Date
    May 2003
    Posts
    926
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    Hey sarc, you get this and mess with the mission editor yet?

  6.  

  7. #4

    =Sarc='s Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    3,082
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    I have looked at the mission editor and it's really cool. There's a lot to it and I haven't had time to learn the ins and outs. I'm not going to mess around with it unless there's a big following here. There's no co-op either and I don't feel like trying to figure out how to add it in.
    JO Guides & Tutorials
    Team Element - It's who you game with.

  8.  
  9. #5


    Join Date
    May 2003
    Posts
    310
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    Sorry didn't realise we had a Far Cry forum !

  10.  
  11. #6

    OSD's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    307
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    Quote Originally Posted by Vap0r
    Sorry didn't realise we had a Far Cry forum !
    I think there is a forum for every game now..and if you read every one of them you don't have time to play
    I may be old but I can still pull the trigger. Because I can't run. That makes me dangerous. :icon_lol:

  12.  

  13. #7


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    i got it, i love it, but i cant bring myself to play it at 800x600 with no FSAA roll on X800XT
    From Adam Webb

  14.  
  15. #8

    Begbie's Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Knoxville Tennessee
    Age
    37
    Posts
    418
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    I played all of the single player on a Ti4200 @ 1024 x 758 with all settings on high with no problem.
    I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
    --Douglas Adams

  16.  
  17. #9

    =Sarc='s Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Ottawa, Canada
    Posts
    3,082
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    Quote Originally Posted by Big-B
    I played all of the single player on a Ti4200 @ 1024 x 758 with all settings on high with no problem.
    I used roughly the same settings on a 9700 Pro and it ran great until the last couple of levels. I even used 4xAA and 8xAF.
    JO Guides & Tutorials
    Team Element - It's who you game with.

  18.  

  19. #10


    Join Date
    May 2003
    Location
    NE Outer London, UK
    Age
    34
    Posts
    1,428
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Far Cry

    k

    just dropped it to 1024x768 (was using TFT res of 1280x1024) using high on everything and FSAAx2 +TAAx2 (=FSAAx4 at FSAAx2 speeds) and AFx8 on performance settings and it seemed ok.....still alot of stuttering though, but then i need 1gig ram i think.
    From Adam Webb

  20.  

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Back to top